Başkan Yıldırım; Hacı Adaylarımıza Hayırlı Olsun

16 Haziran 2022 23:31

Başkan Yıldırım; Hacı Adaylarımıza Hayırlı Olsun

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars, Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Dr. Erdoğan Yıldırım, Kars, Ardahan ve Iğdır illerinden kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
Başkan Erdoğan Yıldırım, “Pandemi nedeniyle iki yıldır gerçekleştirilemeyen “Hac İbadeti” tekrar başladı. Yüce Mevla’dan hacı adaylarımızın yapacakları ibadetlerinin kabul ve makbul olması dileğiyle, sağ salim gidip gelmeleri temennisi ile hayırlı yolculuklar diledi. Allah'ın izniyle, Peygamber Efendimizin doğup büyüdüğü mübarek topraklara, Kıblemize, Kabe'mize, kutlu bir yolculuk yapacaksınız. O mübarek havayı teneffüs edeceksiniz, en güzel namazları kılacaksınız” dedi. 
Başkan Yıldırım, hacı adaylarından Türkiye için bol bol dua isteyerek, "Ülkemizin duaya çok ihtiyacı var. Dünyayı olduğu gibi Ülkemizi, Yeşil Iğdır’ımızı, Serhat Ardahan’ımızı ve Gazi Kars’ımızı da derinden etkileyen Covid19 pandemi salgın hastalığından sonra Kabe-i Muazzam'da Arafat'ta yapılan duaların ayrı bir anlamı var, ayrı bir yeri var. Onun için, hacı adaylarımız oraya vardıklarında ülkemiz için, memleketlerimiz için, çalışan idarecilerimiz için dualarını eksik etmemelerini arzu ediyorum. Çünkü bizim birliğe, beraberliğe kardeşliğe ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.
Başkan Yıldırım, Türkiye’mizin 81 ilinden kutsal topraklara gidecek olan tüm hacı adaylarımıza hayırlı yolculuklar dilerim. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.