• ötüken kars

BAŞKAN TÜRKAN VATANDAŞLARIMIZA YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

TUZLUCA BELEDİYE BAŞKANI TÜRKAN VATANDAŞLARIMIZA YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR DEDİ

07 Mayıs 2020 18:37

BAŞKAN TÜRKAN VATANDAŞLARIMIZA YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR
KARS PUSULA / ADEM ALP

Tuzluca Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıyor.
Dünya genelinde etkisini sürdüren kovid19 salgını Ülkemizde de görülmesi ve artması üzerine Ülke genelinde “Evde Kal” sloganı başlatıldı. Yapılan bu çağrıya Iğdır İli Tuzluca ilçesinde evinden çıkamayan 65 yaş üstü yaşlılara ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara Tuzluca Belediyesi tarafından gıda yardımları aralıksız devam ediyor.
Yardımlar hakkında açıklama yapan Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Said Sadrettin Türkan, ‘Dünyayı saran bu hastalığın Ülkemiz ’de ilimiz ’de ve İlçemiz Tuzluca’da çok az hasarla atlatılması için herkesin birbiriyle kucaklaşması, birbirine destek olma zamanı olduğunu vurguladı. Başkan Türkan; Şuanda İhtiyaç sahiplerinden ulaşamadığımız, erzak veremediğimiz ihtiyaç sahibi Ailelere erzak dağıtımımız devam ediyor. Erzak dağıtımımıza erzak kolisi desteği veren iş adamlarımız, İstanbul’dan Erdal Yüce, Avukat Ferdi Yüce, Servet Yenigün, Serkan Tar, Bursa’dan Yusuf Celayir, İsmet Celayir, Adil Celayir kardeşlere, Yılmaz Kaya, Erşan Baldız, Serhat Gültekin, Cemal Mağol, Niyazi Şeren ve Aziz Akkılıç’a tekrardan içtenlikle teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarınızı kabul etsin, bundan sonrada gerek işadamlarımız gerekse de Tuzluca Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ulaşıp ihtiyaçlarını gidereceğiz dedi. 
Başkan Türkan; Tuzluca ilçemizde temizlik ve dezenfektan çalışmalarımız aralıklarla devam ederken, ilçe esnafına ve vatandaşlarımızda maske ile eldiven dağıtımı yapmaktayız açıklamasında bulundu. 



















Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.