• ötüken kars

Başkan Kerenciler Digor'un çehresini değiştiriyor

30 Haziran 2021 21:38

Başkan Kerenciler Digor'un çehresini değiştiriyor

KARS PUSULA / ADEM ALP

Başkan Kerenciler projeleri ile ilçenin çehresini değiştiriyor.
Digor İlçe Belediyesi, ilçe hastanesi ve 112 komuta merkezinin bahçe düzenlemesi ve çevre asfalt çalışmalarını yürütüyor.
Her gün ilçe de devam eden projeleri yerinde inceleyen ve sorunlara anında müdahale ederek çözüme kavuşturan Kars’ın Digor İlçe Belediye Başkanı Nebi Kerenciler, yoğun Belediye hizmetlerinin yanı sıra her gün mutlaka esnaf ziyaretleri, hasta ziyaretleri, taziye ziyaretleri yaparak halkla da sürekli bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.
Belediye Başkanlığı tarafından yürütülmesi planlanan projeleri hayata geçirerek Digor ilçesini yaşanabilir modern bir ilçe konumuna getirmek için adeta gece gündüz aralıksız çalışma yürüten Belediye Başkanı Nebi Kerenciler, ilçe devlet hastanesi ve 112 acil komuta merkezi binalarının sahasını da düzenlemek için çalışmalarını yürütüyor. Başkan Kerenciler, Hastane ve Komuta merkezinin sahasında beton malzeme ile sil baştan yenilerken, kamelya ve yeşillendirme çalışmaları yaparak hastane ile komuta merkezinin çevresinin daha güzel görüntüye kavuşturuyor.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.