Başkan Karahal Bayramınızı Kutlar

01 Mayıs 2022 20:00

Başkan Karahal Bayramınızı Kutlar

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Muhammet Karahal, Ramazan Bayramı'na ilişkin yayımladığı mesajda; "Ülkemize karşı ekonomik saldırıların yapıldığı bu günlerde, Ramazan Bayramı’nın milletçe daha da kenetlenmemize vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Karahal, mesajında birlik ve beraberliğin bayramdan sonraki zamanlarda da devam ettirilmesi gerektiğini ifade etti. 
Karahal, "Ülkemiz geçmişte nice zor günler atlatmıştır. İnşallah milletimiz devletinin yanında yer alarak bu ekonomik savaşında üstesinden gelecektir. Milletimiz dünden bugüne yardımlaşmaya, düşene el uzatmaya her zaman değer vermiştir. Ramazan Bayramı da yardımlaşmanın zirve yaptığı nadide günlerdir. Bugünlerin en güzel şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Kul olmanın ebedi hazzını tekbirlerle bütün kâinata ilan ederek, tükenmez bir şükran ve minnet duygusu içinde Allah’a ve mukaddes dinine bağlılığımızı yenileyeceğiz. Ben bu vesile ile Ramazan bayramının Türk ve İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dileyerek Kars’lı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin bayramını kutluyorum.

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.