Başkan Çalkın'ın Çocuk Sevgisi

H.Düzenleme : 25 Ocak 2021 23:19
H.Ekleme 25 Ocak 2021 23:24

Başkan Çalkın'ın Çocuk Sevgisi

KARS PUSULA / ADEM ALP

 

Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın çocuklara gösterdiği ilgi ve sempatik tavırları, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. 
Başkanlık görevine başladığı günden bugüne kadar hiçbir vatandaşın gönlünü kırmayan ve sürekli vatandaşların yanında olan Başkan Çalkın çocuklara olan sevgisi ise takdirle karşılanıyor. Merkez, ilçe, köy ve belde de sürekli halkla iç içe olan Başkan Çalkın, gittiği her yerde karşısında gördüğü çocuklara yakın ilgi gösteriyor. 
Mahallelere ziyarette bulunarak vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çalkın, gittiği mahallede Koray isimli çocukla yaşadığı diyalokta ilginç anlar yaşandı. 
Koray isimli çocuk, Başkan Çalkın'a "Siz Başkan'mısınız, Bugüne Kadar Sizden Başka Başkan Bizim Mahalleye Gelmedi" sözleri üzerine Başkan Çalkın ve Koray isimli çocuk arasında sıcak sohbet yaşandı. Başkan Çalkın ise Koray'a ben sizin mahallenize sürekli geliyorum. Ama sen benimle ilk defa karşılaşıyorsun galiba. Ama bundan sonra mahalleye her geldiğim zaman seninle görüşürüz dedi. 
Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, göreve başladığı günden itibaren İl genelinde İlçe, Köy ve belde ziyaretlerinin yanı sıra, şehirde de 23 mahallede vatandaşları ziyaret ederek hasbihalde bulunuyor, onların sorun ve taleplerini dinliyor.  Vatandaşların sorunlarını çözümü noktasında çalışmalar yürüten Başkan Çalkın, dolaştığı mahallelerde belediye hizmetleri yönünde gördüğü eksiklikleri de belediye yetkilileri ile istişarede bulunarak çözüme kavuşması noktasına çalışmalar yürütüyor. 


 

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.