Başkan Çalkın, Ak Kadrolar 2023'e Hazır

24 Ekim 2021 15:34

Başkan Çalkın, Ak Kadrolar 2023'e Hazır

KARS PUSULA / ADEM ALP

AK Parti’nin AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, "Teşkilat Akademisi" eğitimlerini Kars’ta sürdürdü. "Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" teması ile düzenlenen "Teşkilat Akademisi", 23-24 Ekim tarihlerinde, Kars Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi. AK Parti önceki dönem Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Kars’ta gençlerle bir araya geldiği eğitimlerde gençlere, "Bu Hikayenin Kahramanı Sensin" konulu konferans verdi.
Kars’ta iki gün süren ve bugün tamamlanan "Teşkilat Akademisi" sonrası açıklama yapan Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Bilindiği gibi Ak Parti teşkilatı, teşkilat içi eğitimlere önem veren bir partidir. Ak Parti Genel Merkezimiz tarafından ilimizde parti teşkilatlarımıza ve Ak Partiye gönül vermiş olan üyelerimize yönelik düzenlenen “Teşkilat Akademisi” programımız iki gündür yoğun bir şekilde devam etti. Mustafa Ataş, Nurullah Genç ve Tarkan Zengin hocalarımız ile birlikte Teşkilat Akademisi programımız tamamlamış olduk. 8 ilçe, 1 beldem ve teşkilatlarımızın tamamının katılımıyla programımız en iyi şekilde sürdürüldü. Dün başlayan programımız bugün sona erdi.”
Başkan Çalkın; “Şuanda 2021 yılının son çeyreğindeyiz. Önümüzde 2022 yılı var ve 2023 yılında ise seçimler olacak. Tabi 2002 yılından bu yana 20 yıldır ülkemizi müreffeh ülkeler seviyesine çıkaran, çok güçlü bir Türkiye haline getiren, çok güçlü bir liderimiz var ve onunda hakikaten ülkemize fedakârca çalışan teşkilatları ve Ak Partisi var. Dolayısıyla, 2023’te Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçmek için elbette çok doğal olarak bütün teşkilatlarımız motive oluyor. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı aynı şekilde devletimizin başına seçmek üzere Ak Kadrolar olarak hazırlanıyoruz, zaten hazır ve daha çok motive olarak hazırlanıyoruz ifadelerini kullandı.”

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.