Başkan Altun ilklerin Belediyesi olmaya devam ediyoruz

22 Mayıs 2021 19:56

Başkan Altun ilklerin Belediyesi olmaya devam ediyoruz

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars’ın Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Selim Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelinde parklarda peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Başkan Coşkun Altun’un “Yeşil Selim” hedefiyle çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parkları renga renk çiçeklerle donatıyor. Başkan Altun Selim Kent Meydanında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi peyzaj çalışmaları hakkında teknik sorumlulardan bilgi aldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde peyzaj çalışmaları kapsamında parklarda yöre iklimine uygun olarak çiçek ekimi yapıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Altun, yaptığı açıklamada  “Selim Belediyesi olarak parklarımızın yemyeşil olmasını yine aynı şekilde İlçemizin yemyeşil olmasını istiyoruz. Belediyemiz tarafından mahallerde daha önceden yapılmış olan parklarımızda yine çalışmalarımız devam etmektedir. Park yapılmamış alanlarda park yapım çalışmaları başladı. Mahallelerimizde değil ilçe genelinde tüm parklarımızda yemyeşil parklar ve çocuklarımızın hoşça vakit geçireceği oyun grupları ve spor yapmak isteyenler için spor aletleri parklarımıza monte edilmektedir.

Başkan Altun, Selim Belediyesi olarak yapılmayanları yapmaya devam ederek ilklerin belediyesi olmaya devam ediyoruz. İlçemizde daha önceden yapılmamış olan bizim başlatmış olduğumuz çalışma ile birlikte belli alanlarda ki parklarımıza çeşmeler yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra, altyapı ve üstyapı ile birlikte her geçen gün güzelleşen İlçemize doğal gazın gelmesi ve yeni otogar binasının yapımı ile birlikte ilçede birçok çalışmanın da devam ettiğini belirtmek isterim dedi.  

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.