Başkan Adayı Gültekin, Kars Müteahhitler Derneğini ziyaret etti

11 Mart 2024 21:07

Başkan Adayı Gültekin, Kars Müteahhitler Derneğini ziyaret etti

KARS PUSULA / ADEM ALP

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Kars Müteahhitler Derneğini ziyaret etti. 

Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte derneği ziyaret eden Dindar Gültekin, Derneğin Kurucu Yönetim Kurulu Fahri Başkanı Yahya Bulak ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. 
CHP heyeti tarafından yapılan ziyarette, Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin’in 32 yıllık bir mühendis olarak Karayoları Bölge Müdürlüğünde hizmet vermiş olmasının önemine değinildi. 
Uzun süren ziyarette Kars Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin, Derneğin Yönetim Kurulu başknı Yahya Bulak ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart seçimlerinin ilimiz için son derece önemli olduğuna dikkat çekildi. 

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin kendilerini memnuniyetle karşılayan Başkan Yahya Bulak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, inşaat sektörünün ilimiz ekonomisinin en önemli lokomotiflerinden biri olduğunu söyledi. CHP Belediyeciliğin Kars’ta hakim olması durumunda Kars Belediyesi ile ilde faaliyet gösteren müteahhitler arasındaki köprünün yeniden kurulacağının sözünü veren Dindar Gültekin, Kars’ın inşaat sektörü için cazibeli hale gelmesi için belediye imkanlarının yasallar çerçevesinde müteahhitlere açık olacağını ifade etti.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.