Başkan Adayı Eren Alp'ten seçmenine çağrı

26 Mayıs 2022 21:01

Başkan Adayı Eren Alp'ten seçmenine çağrı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan adayı Eren Alp, seçmenleri oy kullanmaya davet etti.  
29 Mayıs Pazar günü Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayında yapılacak olan seçime tüm üyelerini oy kullanmaya davet eden Alp, “Seçimi hep birlikte kazanacağız” dedi.
Kars, ilçe ve Köylerinde yetiştiricilerden ciddi anlamda destek ve teveccüh gören Birlik Başkan Adayı Eren Alp, seçim haftasına girerken bütün yetiştiricilerin seçim günü salona gelerek oylarını kullanmalarını istedi. 
Başkan adayı Eren Alp, birlik ve beraberlik duygusu çerçevesinde hareket ettiğini vurgulayarak şunları söyledi:
“Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlık seçimlerine bildiğiniz üzere sayılı günler kaldı. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın, yapacağımız güzel işlerde bizleri muvaffak kılsın. Birlik ve beraberlik duygusu çerçevesinde hareket ederek bütün yetiştiricilerimizi oy kullanmaya davet ediyorum. Değerli yetiştiricilerimize eşit ve paydaş bir anlayışla yaklaşacağımızı, kimseyi kimseden ayırt etmeden söylemlerine fikirlerine saygı duyarak ötekileştirmeden ben değil biz anlayışıyla taahhüt ediyor söz veriyorum.”
Alp son olarak “Kars İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üye camiamızın desteklerini bekliyorum. Birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.