Başkan Adayı Bakırhan; Ben değil Biz olacağız

20 Nisan 2022 08:50

Başkan Adayı Bakırhan; Ben değil Biz olacağız

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkan Adayı Kars Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Murat Bakırhan, Kars esnaf ve sanatkarların sorunlarıyla ilgilenilmediği için aday olduğunu belirterek, herkesin hür iradesiyle bu seçimlere katılması gerektiğini söyledi.
K ars ESOB Başkan Adayı Murat Bakırhan, başkan olması halinde bütün esnaf oda başkanları ile uyum ve birlik içerisinde yapacağı çalışmaları açıkladı. Mayıs’ ta Kars Esnaf Odaları Birliği Başkanlık seçiminin yapılacağını hatırlatan başkan adayı Bakırhan, “Seçimle ilgili çalışmalarımız demokratik bir hava içinde devam ediyor. Esnaf ve sanatkarlarımızın, odalarımızın ve birliğimizin sorunlarına çözüm bulmak, birlik ve beraberliği sağlamak için, teşkilatımızı, başta TESK olmak üzere federasyonlarda ve ilgili kurum kuruluşlarda en iyi şekilde temsil etmek için bu yola girdim. Kurumlar arası diyalogları sağlamak, merkezi ve yerel yönetimlerle işbirliği yapmak ve müşterek hareket etmek için aday oldum. En önemlisi, Birlik Başkanın esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarıyla yakinen ilgilenmediği için aday oldum. Böyle Hizmet yerlerinin başka amaçlar için kullanılmaması gerektiğine inandığımdan bir oda başkanı olarak bu gidişata seyirci kalamadığımdan dolayı ve tabi ki merkezdeki oda başkanlarımızın ve ilçelerimizdeki diğer oda başkanlarımızdan ve yöneticilerimizden gerekli ve yeterli desteği aldığım için adaylığımı açıkladım. Benim kimseyle kişisel bir meselem yok. Şunu herkesin iyi bilmesini isterim ki, ben demokratik bir yarış içerisinde hizmete talip oldum. Allah’ın izni ve Kars teşkilat mensuplarımızın bana verecekleri destekle, çıktığım bu kutsal görev yolunda başarılı olacağıma inanıyorum. Böyle gelmiş böyle gitmemeli” şeklinde konuştu.
Başkan Adayı Bakırhan; Farklı bir birlik başkanı olacağımı, olmuş olmak için değil, olunması gerektiği gibi olacağım. Hiç üşenmeden, mensuplarımızın koluna girerek, gerekirse yanına giderek sorunlarının ve çözümlerini ilgili mercilerde birlikte halledeceğiz. Reklam amaçlı değil, eğitim ve bilgi amaçlı kurumsal yayınlar çıkaracağım. Merkezde ve ilçelerimizde bölgesel olarak başkanlar ve yöneticilerle birlikte yılda en az iki veya üç defa toplantılar yapacağım. Odalarımızın içinde bulunduğu maddi sıkıntıları destek vererek aşacağız. Meslek dallarında ve ilaveten ihtiyaç duyulan diğer alanlarda görüş birliği içinde kararlar alacağız. Esnaf Odaları Birliğimizi ve makamını, esnaf kapısı gibi, gönlü gibi ardına kadar açık ve şeffaf bir hale getireceğiz. Esnaf ve sanatkarımızın her zaman ve her konuda yanında olacağız ve “Ben değil Biz olacağız.” dedi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.