Avşar; Kars'ta siyaset sosyal medyaya sığındı

01 Şubat 2021 10:04

Avşar; Kars'ta siyaset sosyal medyaya sığındı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Olcay Okan Avşar kaleme aldı; "Kars'ta siyaset sosyal medyaya sığındı"
Serhat Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Olcay Okan Avşar "Kars'ta siyaset sosyal medyaya sığındı" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Avşar'ın yazısı şöyle:

Kars'ta yerel ve ulusal basın kuruluşlarıyla bir araya gelemeyen siyasi parti örgütleri sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla çıkış arıyor. 
Ulusal basın kuruluşlarının reklam paydaları göz önüne alındığında, siyasi parti tanıtım ve reklamları ikinci bir planda görülse de pastanın büyük dilimi yine onlara düşüyor.
Yerelde siyasi propagandalarına ister istemez alet olan yerel medya ise ayak oyunları ve vaatlerle ötelenmekten daha ileri gidemiyor. 
Seçim vakitlerinde yastık altından cüzi rakamlar çıkaran siyasiler, seçime girdikleri kentte satın alınacak kalem peşine düşerken, sonuçlar açıklandığında "Sultan Süleyman" kılıfına bürünüyor.

Bu arada her bir siyasetçinin yardakçısı ve yalakası da eksik olmuyor ! 
Gazetecilerin buluştuğu ortak bir nokta var.
Taraflı veya tarafsız olsunlar, ekonomik bir çıkmazda yol arayışı...
Şimdi;
sadece Twitter, Whatsaap, Facebook, İnstagram, vb. bir çok farklı sosyal medya platformunda yaptıklarını paylaşmakla kitlelere hitap ettiklerini sananlar şunu bilmeli ki, bunların hiçbiri ne bir gazete ne radyo ne de televizyon demek..! 
Çünkü seçmenleriniz haberleri izliyor ve okuyor ! Kaç bin takipçiniz olduğu sizi yanıltmasın.. Çiftçi Ahmet amcanın, ev hanımı Zeynep ablanın çok da umurunda değil internet hesaplarınız..! 
İki kare resminizi retweetlemekle oy kazanmıyorsunuz sevgili vaat ustaları. Gelin bu gazetelerin radyoların hatta farkında mısınız bilmiyoruz ama televizyonun kapısını çalın, müsaade isteyin ve derdinizi anlatın.. 
Yazıda bir genelleme yapıldığı görüldüğü gibi herhangi bir parti veya şahıs adı kullanılmadığından bir propaganda aracı olarak kullanılmamasını şiddetle tavsiye ediyorum. 
"Karun"culuk oynamak yerine birazda etrafınıza bakarsanız, gerçeği kendinizde fark edeceksiniz. 
Su kuyusu ile kanalizasyon kuyusunu karıştırısanız, sizi kimse temizleyemez !

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.