Ardahan "Sıfır Atık" projesini sürdürüyor

13 Nisan 2021 09:04

Ardahan

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ardahan “Sıfır Atık” projesini başarılı bir şekilde yürütüyor. Ardahan Valisi Hüseyin Öner'in eşi Zehra Mine Öner öncülüğünde sürdürülen “Sıfır Atık” projesine Anaokulları mavi kapaklar ile destek oldu.
Türkiye genelinde başlatılan “Sıfır Atık” projesi Ardahan’da başarılı bir şekilde yürütülüyor. Vali Hüseyin Öner'in eşi Zehra Mine Öner tarafından yürütülen “Sıfır Atık” projesi çerçevesinde Merkez Kardelen ve Zübeyde Hanım Anaokulları tarafından toplanan binlerce mavi kapak, Zehra Mine Öner teslim edildi.
“Sıfır Atık” projesi kapsamında merkez Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, idareci, öğretmen ve sanatkar öğrencilerle bir araya gelerek Okul idarecileri ve öğrencilerle görüşerek Sıfır Atık projesi hakkında bilgi veren Zehra Mine Öner, metal işleri, mobilya ve elektrik bölümlerini ziyaret etti.
Kapakları Anaokulları müdürlerinden teslim alan Zehra Mine Öner, plastik kapakların toplanmasının hem çevre kirliliğinin önlenmesine, hem de engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye alınmasına vesile olduğunu belirterek, Sıfır Atık projesine verdikleri destek dolayısıyla Kardelen ve Zübeyde Hanım Anaokulu müdürlerine teşekkür etti.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.