• ötüken kars

Ardahan'da Polis Haftası Nedeniyle Tören Düzenlendi

10 Nisan 2021 11:09

Ardahan'da Polis Haftası Nedeniyle Tören Düzenlendi

KARS PUSULA / ADEM ALP

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlandı.
Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası, düzenlenen törenle kutlandı.
 Vali Hüseyin Öner’in İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal ve emniyet mensuplarını makamında kabul etmesinin ardından valilik önünde çelenk töreni düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü çelenginin Atatürk anıtına sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunularak istiklal marşı okundu.
Burada ki etkinliğin ardından Vali Öner, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, personelin gününü tebrik etti. Vali Öner, daha sonra Emniyet Müdürlüğünde Türk Kızılayı tarafından açılan kan bağışı standını ziyaret etti.
Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Vali Öner şu ifadelere yer verdi:
“10 Nisan 1845 yılında kurulan Emniyet Teşkilatımızın 176. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğu içindeyiz.
Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden günümüze kadar halkın can ve mal güvenliğinin yanı sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış ve görevini mesai mefhumu tanımaksızın her zaman layığıyla yapmıştır.
Milletimiz nezdinde huzur ve güvenliğin teminatı olarak görülen Polis Teşkilatımız, gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler ile halkımızın gönlünde haklı bir yere sahip olmuştur. Gücünü kanunlardan alan Polisimiz, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe saymıştır.  Toplumun her kesimiyle kucaklaşan polisimiz ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızın yanında yer almış ve onlara şefkat elini uzatmıştır. Bugün de Koronavirüs salgınıyla mücadele de Polis teşkilatımız, üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmekte, toplum sağlığının korunması adına gece gündüz demeden denetim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle, ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Mensuplarımızı şükranla ve içtenlikle kutluyor; görevleri esnasında şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anarken; Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına başarılar diliyorum.”

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.