Ardahan'da 7/24 Hizmet

04 Mayıs 2021 08:52

Ardahan'da 7/24 Hizmet

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ardahan Vefa Destek Gurupları 7/24 hizmette. 
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, tam kapanma sürecinde Ardahan Valiliği Vefa Sosyal Destek Gurupları vatandaşın ihtiyacını karşılıyor. İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelgeyle evlerinden çıkmaması istenen vatandaşların ihtiyaçları, Ardahan Valiliğince kurulan Vefa Sosyal Destek Grubunda görevli 250 kişilik ekiple karşılanıyor.
Ardahan Valiliğinden yapılan açıklamada; Vefa Sosyal Destek Gruplarımız, vatandaşlarımıza yedi gün 24 saat özveriyle hizmet ulaştırıyor denildi.
Açıklamada, Valiliğimiz bünyesinde faaliyet yürüten Vefa Sosyal Sosyal Destek Grubu görevlilerimiz, tam kapanma sebebiyle zaruri ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını anında karşılıyor. 112 Acil, 155 Polis ve 156 Jandarma hatlarından gelen talepleri alan ekipler, talebi Vefa koordinasyon birimine aktarıyor. Vatandaşlarımızın daha çok gıda ve zaruri ihtiyaçlarından oluşan talepleri karşılanarak hızlı bir şekilde evlerine teslim ediliyor.
Vali Hüseyin Öner'in de yakından takip ettiği Vefa Sosyal Destek Grubu, yedi gün 24 saat özveriyle vatandaşlarımıza hizmet ulaştırıyor. Açıklaması yapıldı. 
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.