Alkan'dan Başkan Adayı Bakırhan'a Destek

18 Mayıs 2022 13:00

Alkan'dan Başkan Adayı Bakırhan'a Destek

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı, Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkan Adayı Murat Bakırhan’a bir destekte Sarıkamış’tan. 24 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim öncesi bazı oda başkanlarından Murat Bakırhan’ destek. Bakırhan’a bir destekte Sarıkamış Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Alkan ve Yönetim Kurulu üyeleri destek verecekler. 
Kars Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkan Adayı Murat Bakırhan, Esnaf Odaları Birlik seçiminde adaylığını açıkladığı günden bu yana çeşitli odaların desteğini şimdiden almayı başardı. Bakırhan yaptığı açıklamada; 24 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim öncesi bizlere bu kutlu yolda desteklerini esirgemeyen Sarıkamış Esnaf Odası Başkanım Sayın Kemal Alkan ve Yönetim Kurulu üyeleri; Mustafa karakoç, Seyfettin Alkan, Mustafa Önal, Tevhid Demirci, Gökhan Temel ve Vesim Cengiz’e şükranlarımı sunuyorum dedi. 
Bakırhan; 24 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim öncesi, yaptığı açıklamada esnaf odaları birliğinde yeniliğin ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, esnafın yanında olacak ve onlar için çalışacak yeni bir yüze ve güce ihtiyacı olduğunu belirterek, projeleri ile esnafın kalkınması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 
 

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.