Alibeyoğlu'ndan yeni kurulan partilere ziyaret

09 Temmuz 2021 12:10

Alibeyoğlu'ndan yeni kurulan partilere ziyaret

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Belediye eski Başkanı CHP'li Naif Alibeyoğlu yeni kurulan partilerin il teşkilatlarını ziyaret etti. Demokrasi mücadelesinde kendilerine başarı dileyen Alibeyoğlu, adına yazılan kitabını da hediye etti.
Alibeyoğlu'nun ilk durağı DEVA Partisi oldu. Alibeyoğlu'nu burada DEVA Partisi İl Başkanı Güven Özen ve il yönetimi ilgiyle karşıladı. Kars Belediye eski Başkanı Naif Alibeyoğlu'nun geçmişimle yüzleştim dediği kitabını paylaştığı İl Başkanı Özen ve beraberindekiler, geçmişte Kars'ta yapmış olduğu çalışmalar ve bıraktığı izler için Alibeyoğlu'na teşekkür ettiler.
Alibeyoğlu daha sonra Türkiye Değişim Partisi il teşkilatını ziyaret etti. Burada da İl Başkanı Kemal Yücesoy ve yönetimi tarafından karşılanan Naif Alibeyoğlu vermiş olduğu hizmetlerden dolayı takdir edildi. Yoğun bir ilgiyle karşılanan Alibeyoğlu, kitabını imzalayarak partililere hediye etti.
Kars Belediye eski Başkanı Naif Alibeyoğlu'nun son durağı da Gelecek Partisi oldu. İl Başkanı Yavuz Yazar ve yönetimi tarafından karşılanan Alibeyoğlu, kitabını hediye ettikten sonra temiz bir siyaset anlayışıyla çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.