Alibeyoğlu, Ayrı kaldığımız son bayram olsun

12 Mayıs 2021 23:05

Alibeyoğlu, Ayrı kaldığımız son bayram olsun

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Alibeyoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi. Mübarek Ramazan ayının ardından bir bayrama daha kavuşmuş bulunmaktayız. Sevdiklerimizden ayrı  kimimizin kederli buruk bayramı olan bu Ramazan Bayramı’nda da pandemi dolayısıyla büyüklerimizi ziyaret edip, ellerini öpemeyeceğiz. Sevdiklerimizle, dostlarımızla kucaklaşamayacağız. Ancak bizim kültürümüzde ayrı bir yeri olan bayramda kalplerimizi yine sevgide, kardeşlikte buluşturmaya devam ederek yürekten bayramlaşacağız.
Bir yılı aşkın süredir olağan üstü mücadele verdiğimiz ve büyük kayıplar, acılar yaşadığımız bu pandemi sürecini de, sevdiklerimizle daha güzel bayramlarda, daha güzel günlerde buluşmak için bugün uyacağımız tedbirlerle birlikte atlatacağız. İnşallah bu bayram ayrı kaldığımız son bayram olsun.
Bu vesileyle KATSO camiamız, sanayicilerimiz, emekçilerimiz, çalışanlarımız ve Karslı hemşerilerimiz başta olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın mutluluk, sağlık ve huzura vesile olmasını diliyorum.
 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.