Alibeyoğlu Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

20 Kasım 2023 20:22

Alibeyoğlu Aday Adaylık Başvurusunu  Yaptı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Alibeyoğlu Aday Adaylık Başvurusunu Bugün Yaptı. Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Ak Partiden Belediye Başkan Adayı olmak için Aday Adaylık başvurusunu bugün yaptı. Alibeyoğlu Aday Adaylık başvuru formunu Ak Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar’a sundu. 
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde, Ortak paydası Kars olan herkesi Ak parti çatısı altında buluşmaya davet ediyorum açıklamasında bulunan Başkan Sancar, Ak Parti Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı için partimize başvurusunu yapan Ertuğrul Alibeyoğlu'na çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Dedi. 
Ertugrul Alibeyoğlu kimdir? Makina Mühendisi
(Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı)
1988 yılında Kars’ta doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kars’ta tamamladı. Lise tahsilinin ardından Kafkas Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi. Ardından Kafkas Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve İstanbul Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümünde öğrenimi devam etmektedir. 2005 yılından beridir Kars’ta yatırımlarda bulundu ve aktif olarak İş İnsanı sıfatıyla ticari faaliyetlerde bulunarak
birçok sektörde faaliyetler yürüttü. Ticari faaliyetleri doğrultusunda Kars ekonomisine yön vererek geçmiş yıllarda birçok kez Kars ili vergi rekortmenleri arasında yer aldı ve yüzlerce istihdam sağlayarak Kars Ekonomisine katkıda bulundu. Hali hazırda İnşaat Müteahhitliği, Turizm, Hazır Yemek ve Catering, Akaryakıt, Et Entegre Tesisi, Tarım ve Hayvancılık sektörlerinde büyük yatırımları bulunmaktadır.
Kars İli Organize Sanayi Bölgesinde İkram Yemek A.Ş. unvanı ile bölgenin en büyük ve kapsamlı hazır yemek ve catering üretim tesisi ile Kars TDİ Besi Organize Sanayi Bölgesi’nde Kars İkram Et Entegre Tesisi A.Ş. unvanı ile bölgenin en büyük et entegre tesisi yatırımları bulunmaktadır. Ayrıca Akaryakıt İstasyonu, Büyük Baş Hayvan Çiftliği, İnşaat ve Taahhüt İşleri tesisleri bulunmaktadır. Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars ilinde yapmış olduğu yatırımları doğrultusunda 2018 yılında yapılan Kars Ticaret ve Sanayi Odası(KATSO) Organ Seçimlerine Başkan Adayı olarak katılmış ve Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiştir. Ayrıca 2022 yılında yapılan KATSO organ seçimlerinde güven tazeleyerek Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Ertuğrul Alibeyoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Mevzuat Komisyonu üyeliği ve TOBB AR-GE ve İnovasyon Komisyon üyeliği görevlerini yürütmüştür. Ayrıca, 2018 yılından beridir Serhat Kalkınma Ajansı(SERKA) Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars iline yapmış olduğu yatırım ve istihdamlar ile birçok Avrupa Birliği Projeleri uygulanmasını sağlamış, ilimize yapılan yatırımlara öncülük ederek yatırımcılara danışmanlık sağlamıştır.
Ertuğrul Alibeyoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

 


 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.