Ak Parti Kars İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

10 Şubat 2024 19:56

Ak Parti Kars İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

KARS PUSULA / ADEM ALP

Ak Parti Kars İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı yapıldı. Bugün düzenlenen ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısına Ak Parti Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İnci, 65. Dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, Milletvekili  Adem Çalkın, İl Başkanımız Muammer Sancar, MHP İl Başkanı Sayın Tolga Adıgüzel, Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı  Ötüken Senger, Belediye Başkan adayları ve parti il/ilçe teşkilatlarının katılımlarıyla ilçe aday tanıtım toplantısı Kars Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.
DSİ 24. Bölge Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını Ak Parti İl Başkanı Muammer Sancar yaptı. Sancar; Türkiye Yüzyılı Şehirleri için “Gerçek Belediyecilik Sloganı” ile 31 Mart 2024 tarihinde Kars’ta 7 ilçemizde ve 1 Beldemiz ile Ak Partimiz ile Kars Merkezde ise Cumhur İttifakımızın Belediye Başkanı adayı ile seçime gidiyoruz. Ak Parti olarak ilçelerimizi ve belediyelerimizi Ak Belediyecilik hizmetleri ile ihya ve inşa sürecimiz devam edecektir dedi.
Ak Parti Aday tanıtım toplantısında konuşma yapan Kars Milletvekili Adem Çalkın ise yaptığı konuşmada; Yol erbabıyla, gönül verenle, hizmet edenle yürünür. 
Bizler AK Kadrolar olarak 2002 yılından beri bu Aziz Memleketin, Kars’ımızın yarınları, kalkınması, kardeşliği, birliği ve bütünlüğü için hep beraber yürüyoruz. Hamdolsun, bu cennet vatanı yarınlara taşıyacak gereken insan gücüne, tecrübeye ve donanıma sahibiz. Heybemizde yıllardır hizmet biriktirdik. Milletimizden almış olduğumuz güçle gözümüzü hep ilerilere odakladık. Durmadık, duraksamadık, yorulmadık, bize emanet edilenleri muhafaza ettik.
Bizler Ülkemizde belediyeciliğin öncüsü, yaptıkları, projeleri ile İstanbul gibi 16 milyonluk bir şehri yönetmiş, Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir ustanın talebeleriyiz. İstanbul’da öyle bir belediyecilik yapmıştır ki hala onun ortaya koymuş olduğu belediyecilik vizyonu konuşuluyor. Sadece İstanbul’u değil, Sayın Cumhurbaşkanımız karizması, ortaya koymuş olduğu büyük dirayet ve tecrübe ile ülkemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlıyor dedi.
Konuşmaların ardından, Akyaka Belediye Başkan adayı Ergüder Toptaş, Arpaçay Belediye Başkan adayı Zeki Elma, Digor Belediye Başkan adayı Nebi Kerenciler, Kağızman Belediye Başkan adayı Nuri Turan, Sarıkamış Belediye Başkan adayı Medeni Çetinkaya, Selim Belediye Başkan adayı Coşkun Altun, Susuz Belediye Başkan adayı Murat Uray ve Dağpınar Belde Belediye Başkan adayı Ömer Vargün tanıtıldı. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.