AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından teşkilat iftarı düzenlendi

30 Nisan 2022 22:37

AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından teşkilat iftarı düzenlendi

KARS PUSULA / ADEM ALP

AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından teşkilat iftarı düzenlendi. Partililer iftarda bir araya geldi.
Bir düğün salonunda düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans ile katılarak partililerin Ramazan Bayramını kutladı.
Programda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, “İl ve ilçe teşkilatlarımızla ve belediye başkanlarımızla, vekillerimizle birlikte Ramazan ayında 12 bin aileye yardımda bulunduk. Ramazan ayının atmosferine uygun olarak yardımlaşmamızı bu şekilde icra ettik.” dedi.
Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ise, “Geçmişte bu ülkeye 20 yıl boyunca büyük hizmetler eden ve bundan sonraki gelecekte de milletimizin ve memleketimizin hatta mağdur medeniyetlerin umudu olan bir teşkilat var. Bazen son zamanlarda özellikle güncele dair bir takım ekonomi sıkıntılar, pandemiden kaynaklı sıkıntılar, dünyadan kaynaklı sıkıntılar ile alakalı biliyorsunuz partimizi yer yer eleştirirler ve sanki 20 yıl boyunca yaptıklarımızı görmezden gelerek bunları unutturmaya çalışıyorlar. Asla bunların oyunlarına gelmeyin.” diye konuştu.
65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan da, “Birileri sadece konuşur, birileri sadece laf eder ama bize düşen onlar laf ederken hizmet üretmektir, iş yapmaktır, Kars’ımızı kalkındırmaktır, insanımızın refah seviyesini yükseltmektir. Bundan hiç şüpheniz olmasın ki bu konuda AK Partinin eline de bizlerin eline de su dökebilecek ne Türkiye’de ne de dünyada bir teşkilat yok. AK Parti teşkilatları dünyada gıpta ile izlenen, parmakla gösterilen teşkilatlar ve sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetlerinde son 20 yılda yaptıklarımızla dünyanın her yerinde örnek gösteriliyor. Birileri masaların etrafında toplanıyor, birileri masada hangi sırayla oturacağız onun hesabını yapıyor, birileri masaya otururken yanındakinin ayağına nasıl çelme takarım onun hesabını yapıyor, bırakın onlar onun hesabını yapsın, bırakın onlar birbirlerini nasıl masadan uzaklaştırırlar, nasıl omuz atıp devre dışı bırakırlar onun hesabını yapsın, biz 20 yıldır olduğu gibi millete nasıl daha iyi hizmet ederiz, millete nasıl daha iyi hizmet getirerek milletin refah seviyesini düzeltiriz inşallah bunun hesabını yaptık, bundan sonra da bunun hesabını yapmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.
Konuşmaların ardından Fethiye Cami İmam Hatibi Adem Aktaş tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Daha sonra okunan ezan ile birlikte iftarlar açıldı.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.