Ak Parti İlçe ve Köy ziyaretleri devam ediyor

21 Mayıs 2021 09:20

Ak Parti İlçe ve Köy ziyaretleri devam ediyor

KARS PUSULA / ADEM ALP

Başkan Çalkın, Biz bu dava bilinci, ruhu içerisinde yolumuzu yürümeye devam ediyoruz. 
Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın İlçe ve esnaf ziyaretleri kapsamında Sarıkamış teşkilatıyla birlikte esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. 
Haftalık ilçe ve köy ziyaretlerin aksatmadan sürdüren Başkan Çalkın, bu hafta ki ziyareti Sarıkamış ilçesi ve Karaurgan köyüne oldu. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Çalkın'a yoğun ilgi gösterdi.
Sarıkamış İlçesini ziyaret eden Başkan Çalkın, koronavirüs pandemi salgınıyla mücadele sürecinde özveriyle çalışan esnafları ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Esnaf ziyaretimizde bugün durağımız Sarıkamış esnafı ve Karaurgan köyümüz oldu. Esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar dilerim. Allah'ın izniyle bu zor zamanları da yine birlikte aşacak ve özlenen güzel günlere kavuşacağız. Hemşerilerimizin sıkıntı ve taleplerini bizzat dinledik. Her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte el ele vererek çalışıyoruz” Ak Parti Hükumeti her zaman esnafının ve vatandaşının hizmetindedir dedi. 
AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, İlçe ve Köylerimizde “Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret ediyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti hükumetleri döneminde aldı ve bundan sonrada almaya devam edecektir dedi.

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.