Ahmet Arslan’dan Vali Belediye Başkanı Ziya Polat’a Ziyaret

25 Ekim 2023 21:42

Ahmet Arslan’dan Vali Belediye Başkanı Ziya Polat’a Ziyaret

KARS PUSULA / ADEM ALP

14 Mayıs Milletvekilliği ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından, seçimde Milletvekili adayı olmayan 65. Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Ak Parti Eski Milletvekili şuan ki parti yönetiminde AK Parti MKYK üyesi Ahmet Arslan bugün memleketi Kars’ta çeşitli ziyaretlerde bulundu. Arslan, seçimler sonrası Kars Valisi Belediye Başkanı olarak atanan Ziya Polat’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Arslan, Vali Polat ile Belediye çalışmalarının yanı sıra Kars il genelinde köylerin yol, su ve altyapı çalışmaları hakkında istişarelerde bulunurken, yatırımların devamı içinde her türlü desteği sunacağını belirtti. Vali Belediye Başkanı Polat ise, Ahmet Arslan’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Arslan’ın ikinci ziyaret durağı ise, Kars İl Emniyet Müdürlüğü oldu. AK Parti MKYK üyesi Ahmet Arslan Kars İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mehmet Ömür Saka’yı ziyaret ederek 
yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Kars İl Emniyet Müdürü olarak atanan Mehmet Ömür Saka ise Arslan’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emniyet birimleri olarak Kars’ın huzur ve güveni için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Müdür Saka sahada yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.  
AK Parti MKYK üyesi Ahmet Arslan’ın ziyareti Kars İl Jandarma Alay Komutanı olarak atanan Albay Fatih Cemal Kiper’i ziyaretle son buldu. 
Arslan, Yeni görevinin hayırlı olması dileklerimle Komutanımıza ve Jandarma Teşkilatımıza başarılar diliyorum dedi. 
Albay Fatih Cemal Kiper ise Arslan’a köy ve ilçelerin yanı sıra jandarma sorumluluk alanında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti MKYK üyesi Ahmet Arslan’ın ziyaretlerinde Ak Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar'da eşlik etti. 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.