100 YILIN HASRETİNDE MUTLU SON

H.Düzenleme : 16 Ocak 2021 20:20
H.Ekleme 16 Ocak 2021 20:23

100 YILIN HASRETİNDE MUTLU SON
100 YILIN HASRETİNDE MUTLU SON

KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars'ta köylülerin alkışlı su sevinci görenleri duygulandırdı. 
Yüz yılı aşkındır kurulan, ve kurulduğu günden bu güne kadar insan ve hayvan gücünü kullanarak su ihtiyacını komşu köylerden taşıma sistemi ile karşılayan Kocabahçe köy'ünde susuzluk esareti son buldu. 
Ak Parti İl Teşkilatı, Kars Milletvekilleri 65. Dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, Tarım ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, köy ziyaretlerinde, ziyaret ettikleri merkeze bağlı Kocabahçe köyünde vatandaşların su ve köy içi yol sorunlarını dile getirmelerinin ardından harekete geçen Milletvekilleri Arslan ve Kılıç ile İl Başkanı Çalkın, Kocabahçe köylülerine su ve yol sözü verdiler. Verdikleri sözü kısa sürede yerine getirerek köyün su sorununu çözerek köy halkını suya kavuşturan Ak Parti yönetimi köy içi yolları ise parke taş yol yaparak vatandaşlarına verdikleri sözleri yerine getirmiş oldular. 
Verdikleri sözlerin yerine getirilmesinin ardından köye giden AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, yıllarca su sıkıntısı yaşayan Kocabahçe köyünün suya kavuşmasının sevincini köylülerle birlikte yaşadı. Başkan Çalkın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geldiği Kocabahçe köyünde vatandaşlar bir araya geldi. İl Başkanı Çalkın'ı Kocabahçe köylüleri alkışlarla karşıladı. 
Çalkın, köyde su surunun çözülmesi konusunda vermiş olduğumuz sözümüzü yerine getirdik. Köy içi yolların yapımı konusunda da söz vermiştik o sözümüzü de yerine getirerek köy içi yollarınızı parke taş ile yaptırdık. Ben buradan köylülerimize su ve yol hizmetinin sözünü verip ve sözlerini yerine getiren Sayın Bakanım Kars Milletvekillerim Ahmet Arslan'a, Komisyon Başkanım Prof. Dr.  Sayın Yunus Kılıç'a ve İl Genel Meclis üyelerimize sonsuz şükranlarımı arz ediyorum dedi. 

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.