TÇK GURUBU EL EMEKLERİNİ BAĞIŞLADI

TUZLUCA TÇK GURUBU EL EMEKLERİNİ BAĞIŞLADI

31 Ocak 2020 18:45

TÇK GURUBU EL EMEKLERİNİ BAĞIŞLADI
KARS PUSULA / ADEM ALP

Tuzluca Çalışkan Kadınlar (TÇK) grubundan Elazığ depremzedelerine destek. El emeği göz nuru olan Reçellerden 40 kasa depremzedelere yollanmak üzere bağışladılar. TÇK grubu üyesi bayanların el emeği göz nuru olan Patik, Fasulye, Reçel ve yiyecek çeşitlerinden hazırladıkları yardım kolilerini Elazığ depremzedelerine gönderilmek üzere Tuzluca Belediyesine teslim ettiler.

Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına Tuzluca İlçe halkı da katkıda bulundu. Iğdır’ın Tuzluca ilçe belediye Başkanı Türkkan tarafından Elazığ’da meydana gelen depremzedelere yardım kampanyasına, Tuzluca halkı kayıtsız kalmadı. İlçe halkı topladıkları yardım kolilerini İlçe belediyesine teslim ederken, İlçede Başkan Türkkan öncülüğünde kurulan Tuzluca Çalışan Kadınlar gurubu da kendi ele emekleri olan ürünlerden yardım kolileri oluşturarak depremzedelere gönderilmek üzere ilçe belediyesine teslim ettiler. 

Yaptıkları yardımlar hakkında TÇK kadınlar gurubundan yapılan açıklamada; İlçede kendi üretim ürünlerimiz ile aile ekonomisine katkıda bulunuyoruz ancak bugün ülkemizin bir deprem felaketi ile karşı karşıya kalmış olması bizleri derinden üzmüştür. Bu nedenle Tuzluca Çalışan Kadınları olarak ürettiğimiz ve hazırladığımız her ürünümüzün Elazığ ilinde depreme maruz kalmış olan vatandaşlarımıza göndermek istedik. Sayın İlçe Belediye Başkanımız Ahmet Sait Sadrettin Türkkan öncülüğünde sürdürülen yardım kampanyasına bir nebzede olsa katkıda bulunmak istedik açıklamasında bulundular.

 

















Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.