• ötüken kars

Kars Bölgesi VHO, vekiller ile görüştü

Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül, Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç ile görüştü.

16 Ocak 2020 10:39

Kars Bölgesi VHO, vekiller ile görüştü
KARS PUSULA / ADEM ALP

Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül ve Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Saltan, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Yunus Kılıç’ı Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamlarında ziyaret etti. 

Ziyaret sonrası yazılı bir açıklama yapan Kars Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Ercan Ödül “ Ziyaretimizde Bölge Veteriner Hekimleri Odası olarak bugüne kadar kamu yararını gözeterek yaptığımız çalışmalar, planladığımız projeler, Veteriner Hekimlerin Ülke ve Bölgemizde varolan sorunları ve Bölge hayvancılığımızda tespit ettiğimiz eksiklikler ve çözüm önerilerimizi Yüce Meclisin Karar mekanizmalarında söz sahibi olan Sayın Bakanımıza ve aynı zamanda meslektaşımız, üyemiz ve hocamız olan Sayın Komisyon Başkanımıza sunma fırsatı bulduk.Sayın Bakanımıza ve Sayın Komisyon Başkanımıza yoğun programlarında bizi kabul etmeleri, proje ve çalışmalarımıza destekleri , gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri nedeniyle şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim.” dedi.
Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.