• ötüken kars

2019-2020 turizm sezonunu Kars iyi değerlendirmeli.

Birlik Başkanı Burulday’dan 2019-2020 turizm sezonunu Kars iyi değerlendirmeli dedi.

21 Ağustos 2019 09:28

2019-2020 turizm sezonunu Kars iyi değerlendirmeli.
KARS PUSULA / ADEM ALP

Birlik Başkanı Burulday’dan Turizm vurgusu. 

Kars Esnaf Odalar Birliği Başkanı Adem Burulday, yaptığı açıklamada 2019-2020 Kars kış turizminin başlamasına kısa bir süre kaldığını belirterek turizm potansiyellerinin artacağını ve bu nedenle ilimiz esnafı ile taşımacılık yapan araçların da bu turizm potansiyelinin artmasına destekte bulunmasına davet ediyorum dedi. 

Buruladay: Kars son iki yılda Doğu Ekspresi ile büyük bir turizm hareketliliği yaşıyor. Bu hareketliliğin ve potansiyelin her geçen gün artması da biz Kars halkının elinde. Bu 2019-2020 kış turizminde yine aynı hareketliliği ve potansiyeli yakalamak için ilimizde hizmet eden Taksici, Restoran, Bakkal, Otel ve benzeri hizmet sektörlerinin hizmetlerine bir yenisini daha eklemeleri gerekir dedi. 

Birlik Başkanı Burulday; Kars’ın tek ekonomik girdisi olan turizmin özellikle Sarıkamış kayak merkezinin de daha fazla tanınması için hep birlikte el ele vermeliyiz ki gelecek yıllarda bu potansiyeli iki katına ve daha sonraki yıllarda da daha fazla kat be kat arttırmaya yönelik yenilikler yapmalıyız. Benim taksici esnafımızdan ricam lütfen taksinize binen her turiste her müşteriye Kars’ı iyi tanıtmak ve iyi anlatmak adına hizmet ettiğinizi unutmayın, restoran işletmecisi esnaflarımıza da yaptığınız her yemekten, verdiğiniz her hizmetten sizler Kars adına hizmet ettiğinizi unutmadan hareket etmeli ve yemek raiş fiyatlarına uyarak hareket edin, konaklama ihtiyacı duyan turistlere otellerinin kapısını açan otel işletmecisi esnafımızın da otellerinde hijyen ve temizlik kurallarına dikkat etmeleri ve ara eleman hizmetlerinde müşteri ile diyaloğa özen göstermeleri ilimizin turizm potansiyeline katkı sunacaklarından hiçbir şüpheleri olmayacağını bilmelerini istiyorum ifadesini kullandı. 

Burulday: Ben 2019-2020 kış turizminin ilimiz için yeni bir başlangıç olacağından ve gelecek yıllarda hep yeniden katkı sunarak yükselişe geçeceğinden eminim siz değerli Kars esnafının da bu düşünceyle hareket edeceğinden hiçbir şüphem yoktur dedi.




















Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.